GyöngyVirág Alkotókuckó - Az alkotás és varrás öröme! Varrótanfolyamok és kreatív foglalkozások

Kezdőknek is érthetően

Varrjunk együtt videók

A Varrjunk együtt videókban igyekszek megmutatni mindazt, amit a személyes foglalkozásokon is megmutatnék.
Az alapoktól indulva érthetően bemutatok mindent, hogy az általad kiválasztott holmi otthon is elkészülhessen. A videók során megmutatom azt, hogy az adott terméket én hogy készítem, hogy fogom, hogy illesztem és minden apró trükköt ami megkönnyíti a munkánkat.

Azért hogy ez képileg is jól látható legyen a videók nagy felbontásban -4K (3840×2160)- lettek rögzítve és feltöltve.

A hozzáférés megvásárlásának módja:

Bemutatkozó videó

Összefoglaltam néhány képben mit készíthetünk együtt…

Varrjunk együtt piperetáskát!

Vidám kis hímzett tárolót készítünk amit használhatunk piperének, tolltartónak, vagy bármilyen apróságoknak. Díszítésként felhasználhatunk hozzá a nagyiktól örökölt hímzésekből, horgolásokból de akár választhatunk a legújabb vászon anyagokból is, ízlésünknek megfelelően.

Hozzáférés költsége: Ingyenes

Varrjunk együtt kötényt!

Legyen az konyhai, kerti vagy munkaruhaként használt kötény, ebből a videóból megtanulhatod hogyan kell a kötényre jellemző elemeket elkészíteni. Megmutatom a fodor- és megkötő készítését, a ferdepánttal való szegést, a zsebfelvarrást, így kiválaszthatod azokat az elemeket amelyeket te szeretnél használni. Hogy valóban személyre szóló legyen azt is megmutatom hogyan tudsz rá kézzel hímezni.

Hozzáférés költsége: 5500Ft

Varrjunk együtt tavirózsát!

Virág formájú asztaldíszt készítünk, amely dísze lehet akár egy ünnepi asztalnak is. A videóhoz nyomtatható szabásmintát is mellékelek, így könnyedén elkészítheted a saját színvilágodban!

Hozzáférés költsége: 4500Ft

Varrjunk együtt vászontáskát!

Ebben a videóban elkészítünk egy len vászontáskát vidám virágos hímzéssel. Lépésről lépésre, az apróbb fogásokat is megmutatom így biztosan neked is sikerül elkészíteni!

Hozzáférés költsége: 3800Ft
Megrendelem a videót!